FlipKey

Casa Cueva La Piedra

 vakantieverblijf

Casa Cueva La Piedra heeft gratis wifi toegang tot internet


português

castellano

français

english

deutsch
Bookmark and Share

Keep up to date on Facebook for current events

Een prachtig gemoderniseerd en volledig gemeubileerde grot-huis, voorzien van alle comfort, voor vakantieverblijf en mini-breaks in het hart van de prachtige ongerepte natuur van Andalusië in het zuiden van Spanje.

Uitgehouwen uit de rots en ligt aan de rand van het dorpje Fuente Nueva, in de buurt Orce in de provincie Granada en met verreikende uitzicht op de bergen, de grot-huis is op een prachtige locatie. Binnen de plafonds zijn hoog en de kamers zijn luchtig en ruim, met de meeste met daglicht.

Slapen tot 6, de grot bestaat uit twee dubbele slaapkamers, twee salons (een met open haard, Het andere kan met 2 enkele bedden opgesteld worden om een derde afzonderlijke slaapkamer te creëren), eetkamer, keuken en badkamer. Buiten is een flinke tuin met volwassen bomen voor schaduw, een tafel en stoelen en een barbecue.

Het omliggende landschap is zeer divers, variërend van semi-woestijn, struikgewas bedekte heuvels, doorsneden door geïrrigeerde vruchtbare valleien, hoge bergketens waarvan de lagere hellingen zijn bekleed in uitgestrekte dennenbossen. Er zijn verschillende natuurparken in het gebied, waar de mogelijkheden voor wandelen, picknicken en observeren van de dieren in het wild zijn vrijwel onbeperkt.

Ledereen die geïnteresseerd is in archeologie zal genoeg vinden om ze te bezetten, met het dorp en het gebied bekend om zijn archeologische vondsten. De steden in de regio hebben een groot aantal feesten, een van de meest interessante worden Orce's twee weken lang cultureel festival in augustus.

Road toegang is uitstekend gezien de ongerepte natuur van de regio. De grot is ongeveer 1 ½ uur van Granada luchthaven en ongeveer 2 uur van Alicante en Murcia San Javier luchthavens de meerderheid van de route door vierbaansweg.

Dining roomBedroomGardenBench on cave roof

meer foto's

Voor details van de accommodatie en de omgeving klik op de onderstaande links.

Voor een interactieve kaart klik hier. Gedetailleerde aanwijzingen zal worden geleverd op reservering. GPS co-ordinates : N37.71766, W2.40262

prijzen en beschikbaarheid

accommodatie

landschap en klimaat

lligging en de oppervlakte

dingen te doen en plaatsen te gaan

contact

links

 

 

 

 

 

 


 

 

Flags courtesy of ITA's Flags of All Countries used with permission.